Provningar

Vi kommer hem till er med allt som behövs för en fantastiskt god kväll med ostar och viner i fokus. Alexandra Ruane leder er genom en gastronomisk resa bestående av ett antal delikatessostar med goda tillbehör såsom bröd, kex, marmelader, honung och fruktfat. Tillsammans utforskar vi ostarna och vinernas värld, testar nya kombinationer, får fördjupade kunskaper om ost och vin samt en härlig, njutningsfull kväll. Minimiantal personer är 8. Perfekt när man vill fira någon eller som del av en möhippa/svensexa. Vi dukar och lånar även ut vinprovarglas.

Sedan några år tillbaka samarbetar vi med Terrific Wines, med Lars Torstenson i spetsen, som importerar utvalda kvalitetsviner från stora delar av världen.
I och med detta samarbete får vi med jämna mellanrum träffa producenterna bakom vinerna och hålla oss uppdaterade om årgångar och livet i vingårdarna. Upptäck deras viner på terrificwines.se

TEMA-VINPROVNINGAR 2018

Boka ost- och vinprovning

Du kan boka din egen ost- och vinprovning eller annan mat/dryckesprovning genom att fylla i formuläret nedan, mejla oss eller slå en signal. Vi tar gärna emot önskemål om exempelvis favoritländer, temaprovningar eller mattävlingar.

Driver Du restaurang eller butik?
Vi erbjuder även utbildningar och kurser till personal som arbetar med ost.